samenwerkingen: van de kamp


in één keer de juiste kleur.

Voor stucadoorsbedrijf Van de Kamp verzorg ik geregeld kleur-, en interieuradvies bij zijn klanten. Een prachtige samenwerking die onze beider kwaliteiten versterkt. Voor de klant een hele fijne service aangeboden door Van de Kamp. Bel of mail voor meer informatie.

Annelies van Wee bespreekt de geadviseerde kleurkeuze voor het interieur met Van de Kamp. Het stucadoorsbedrijf verzorgt de perfecte uitvoering en afwerking.

http://vandekampafwerking.nl

Reactie van een klant: We hebben een prachtige nieuwe keuken laten ontwerpen en maken. Het front is uitgevoerd in een hele zachte geel tint. Maar nu? De muren wit of een andere tint?

Ted van de Kamp bood ons aan om Annelies erbij te betrekken, ze is kleurenspecialist. Annelies adviseerde om een lichtere tint geel (bijna wit) op de muur te gebruiken. En heeft de kleur voor ons in de kleurenwaaier opgezocht. Dat hadden we zelf nooit gevonden!

Omdat de keuken en woonkamer in elkaar overlopen, kregen alle muren dezelfde kleur. Heel subtiel ontstond er zo harmonie in de hele woonruimte.

Read More